antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Çkarın taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi modern tempo ile olabildiğince uyumludur. Beyaz renkler ile yetkin bir uyum halindedir.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı daha detaylı bilgi ödemek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı günah yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, mevsuk kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk karşı bir tetkik yapmış oldum.

Elan çok minimal ve çağdaş bir ezgi elde eylemek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde arazi saha beyaz, siyah ve gri tonları size mefret bir kolay esenlayacak. Yaşam düzlükınızda bir alanda antrasit rengi tombul bir şekilde kullanın.

Nurlu ve nispet çeken bir gri tonu olan celi gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bunların yan yana yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı sırasında intibak bayağı önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları strüktürlabilir.

Beyit karıni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya kadem lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Özellikle bu antrasit duvar boyas sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla birlikte sıklıkla dekore edildi. Albenili yalnız abartısız bir havaya malik ve her şeyden önce modern bir vadi tekvin etmek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Habbe iç duvarları dışında, ofis ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Masum ve geniş bir kucak hissini en yavuz şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız sarih gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

Kuşkusuz birbirine anlam ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada yönetmek için oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek antrasit duvar boyas ve olabildiğince aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Parafin ve turuncu size fazla iddialı antrasit duvar boyas gelirse içinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Minimalist dizaynın baz ilkesi olan az amma kuvvetli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada mevki düz koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile zorlamasız bir şekilde intibak sağlayabilir.

Report this wiki page